Over ons

Outdoor is onze passie

Wij zijn Thomas en Sylvia, outdoor avonturiers. We vinden het heerlijk om de natuur in te trekken en deze op verschillende actieve manieren te ontdekken. Als je ons zoekt kun je ons vinden in de bergen, meren en alles daaromheen. Samen met onze passie voor video en fotografie hebben wij inmiddels veel ervaring om de mooiste plaatjes en video’s te maken van de mooiste plekken.

Wij willen graag zoveel mogelijk mensen inspireren om van de natuur te genieten. Outdoor evenementen, activiteiten en producten helpen daarbij! Het maken van mooie content hiervoor helpt om anderen te inspireren en naar buiten te gaan. Daarom willen wij jou helpen met het maken van die inspirerende content voor jouw outdoor passie!

Buiten zijn we op ons best

Opgegroeid in de bergen en intense liefhebbers van het outdoorleven. Of het nu gaat om een mooie hike, een pittige mountainbike tocht of een leuke klimroute in de wand. De kans is groot dat we weten hoe het werkt. Wij zijn daarom ook goed in staat om jouw te volgen om jouw avontuur of product naar grote hoogte te brengen!

Daarnaast zijn we al jaren actief met het vastleggen van bruiloften, lifestyle fotografie en zakelijke portretten. Maar juist het outdoor leven is waar onze passie en kwaliteiten samenkomen. De afgelopen jaren zijn we daarom actief begonnen met het vastleggen van onze eigen avonturen die inmiddels zijn gedeeld door andere platformen en merken zoals Fjallraven en de Bever. 

De combinaties van deze twee grote passies hebben Outspire gevormd. Zodat we ook jouw outdoor verhaal kunnen vertalen naar inspirerende beelden. Want we zijn er van overtuigd dat iedereen die net zo veel passie heeft voor het outdoor leven als wij dit weer kan delen met anderen.

.CREATE .INSPIRE .MEET .DISCOVER

The Outdoor Concepts

OUTSPIRE is een onderdeel van THE OUTDOOR CONCEPTS, een initiatief om het outdoor leven voor velen anderen toegankelijker te maken door informatie te delen of simpelweg te inspireren.

Met OutJoy creëren we evenementen waarbij je op een laagdrempelige manier kennis kan maken met verschillende outdoor activiteiten.

Via Summit Stories kunnen jullie al onze avonturen volgen en eenvoudig herbeleven

Via Hiken met Honden kunnen alle hondenbazen die zin hebben in avontuur eenvoudig geschikte routes voor honden met gedetailleerde uitleg vinden

Inspireer anderen met jouw verhaal!